Thuiszorg

Thuiszorg

Wij bieden thuiszorg van zowel huishoudelijke als ondersteunende aard. Speciaal voor iedereen die niet of slechts gedeeltelijk in staat is het huishouden te doen door ziekte of andere omstandigheden. Rekening houdende met uw persoonlijke wensen en omstandigheden stellen wij de juiste thuiszorg voor u samen, altijd in overleg. Facilitas biedt zowel huishoudelijke ondersteuning als individuele begeleiding en geeft daarnaast ook advies, instructies en voorlichtingen.

De wensen van cliënten staan centraal

U kunt persoonlijke wensen altijd bespreekbaar maken met een van onze medewerkers. Hiervoor hebben wij een speciale cliëntenraad aangesteld om op deze manier alle belangen te behartigen. Op deze manier proberen wij dan ook aan alle wensen en eisen van de cliënt te voldoen.

Huishoudelijke ondersteuning

De badkamer of keuken schoonmaken en stofzuigen? Wij helpen aan een schoon huis! Ook als u wat ouder of tijdelijk minder mobiel bent.

Individuele Begeleiding

Wij ondersteunen u in het zelfstandig functioneren. Helpen u met plannen, regelen, het nemen van besluiten en het structureren van de dag.

Zorgmap

Een belangrijk onderdeel van thuiszorg is het samenstellen van een zorgmap. In de zorgmap worden afspraken gemaakt en vastgelegd over de zorgverlening.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Thuiszorg projecten

Onze klanten

 
 
geïnteresseerd in onze diensten?
vraag vrijblijvend een offerte aan