Tapijtreiniging

Onze reinigingsspecialisten maken vakkundig alle soorten tapijt en meubelstoffen schoon. Zij zijn gespecialiseerd en gekwalificeerd meubel en tapijt reinigers en hebben de nodige opleidingen gevolgd. Daarnaast gebruiken wij middelen die 100% biologisch en milieuvriendelijk zijn.

Wij gebruiken o.a. de methode ‘sproei-extractie’, ook wel diepstomen genoemd. Hierbij wordt water samen met een reinigingsmiddel (afhankelijk van de soort vloerbedekking) in het tapijt gesproeid middels een krachtige machine. Op deze manier wordt het water met reinigingsmiddel in het tapijt gemasseerd, hierna wordt het vuile water er meteen uitgezogen voor het meest grondige effect. De vloerbedekking kan tijdens en na de behandeling direct belopen worden wat erg voordelig is.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Gegarandeerd schoon!

Met bovenstaande methoden zijn wij in staat vrijwel alle vervuilingen uit uw tapijt, kleden en meubels te krijgen zoals vet, olie, verf, kauwgom en viltstift. Bijkomend voordeel is dat er nauwelijks chemicaliën aan te pas komen zodat de beschermlaag van het tapijt niet wordt aangetast. Ook bieden wij 100% tevredenheidsgarantie waarbij wij binnen 14 dagen kosteloos terug komen indien u niet tevreden bent met het geleverde resultaat.

100% tevredenheidsgarantie

100% biologisch en milieuvriendelijk

Scherpe, concurrerende prijzen

geïnteresseerd in onze diensten?
vraag vrijblijvend een offerte aan