Over ons

OVER ONS

Facilitas, een dynamisch bedrijf met de nodige ervaring in zowel beveiliging, schoonmaakwerk en de nodige thuiszorg. Door Ron Dorland opgericht op 1 juni 2007 toen genaamd; Securoc Security Services, een professioneel beveiligingsbedrijf dat o.a. beschikt over objectbeveiligers en mobiele surveillanten die flexibel kunnen worden ingezet.

Naast beveiliging biedt Facilitas ook een schoonmaakservice en de nodige thuiszorg. Met onze gespecialiseerde mensen bieden wij faciliteiten geheel voor u op maat gemaakt.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Erkend Leerbedrijf

Als erkend leerbedrijf werkt Facilitas samen met het ROC ter AA uit Helmond, en het SUMMA college uit Eindhoven. Wij verzorgen voor de aspirant beveiliger diverse stageplaatsen en begeleiden hen bij verschillende diensten zoals evenementenbeveiliging, objectbeveiliging, winkelsurveillance en mobiele surveillance.

erkend-leerbedrijf

Veilig en schoon,

voor ons heel gewoon!

Facilitas beveiligt uw organisatie of privé bezit geheel naar uw eigen eisen en wensen. Goede communicatie, representativiteit, snelheid en daadkrachtig optreden, dat is waar wij voor staan.

Facilitas werkt door heel het land en heeft een centraal hoofdkantoor in Helmond.

Onze klanten

 
 
geïnteresseerd in onze diensten?
vraag vrijblijvend een offerte aan