Beveiliging Helmond

Beveiliging Helmond

Bent u werkzaam in de evenementenbranche en heeft u binnenkort beveiliging Helmond nodig voor uw evenement, neem dan contact met ons op zodat we de mogelijkheden voor beveiliging met u kunnen bespreken. Wij nemen zelf contact op met de diverse instanties zoals politie, brandweer, EHBO e.d. om een duidelijk beveiligingsplan te maken zodat uw gasten zich ook echt veilig voelen op het evenement. We hebben vele jaren ervaring met zowel grote als kleine evenementen en weten welke facetten van beveiliging het belangrijkst zijn. Wij blijven op de achtergrond aanwezig en treden daadkrachtig op waar nodig. Een goede voorbereiding is het halve werk.

Winkel Surveillance

Naast evenementen zijn wij ook aanwezig als beveiliging Helmond bij winkelbedrijven. Wij surveilleren daar om zo winkeldiefstal en criminaliteit tegen te gaan. Het winkelend publiek voelt zich beduidend veiliger als er beveiliging rondloopt. Eventueel kunnen ze ook optreden als gastheer of gastvrouw in uw winkel. Zo heeft u een extra paar ogen in de winkel en kunt u diefstal tegengaan. Onze mensen zijn op de achtergrond klaar om actief op te treden waar nodig. Uiteraard kunt u de kosten delen met andere winkeliers wanneer de surveillanten van de ene naar de andere winkel lopen.

Objectbeveiliging
Als beveiliging Helmond kunnen wij ook onze diensten aanbieden met bijvoorbeeld objectbeveiliging. Dit is meestal 24/7 beveiliging. Facilitas.nl heeft nog meer disciplines in huis, namelijk gespecialiseerd schoonmaakwerk, tapijtreiniging, glasbewassing, calamiteitenservice, huishoudelijke ondersteuning, individuele begeleiding en het samenstellen van zorgmappen. Bent u geïnteresseerd in één van onze services die wij bieden, neem dan vrijblijvend contact met ons op om een afspraak te maken waarin we de diverse mogelijkheden met u kunnen bespreken. We maken een duidelijke offerte voor u zonder addertjes onder het gras. Kijk voor alle mogelijkheden nog eens op onze website www.facilitas.nl en vul het contactformulier in zodat we een afspraak kunnen inplannen.

Winkelsurveillance

Onze surveillanten zorgen voor een prettige en veilige winkelomgeving, altijd en overal.

Objectbeveiliging

Permanente en professionele beveiliging van uw pand of object houdt uw organisatie veilig.

Evenementen beveiliging

Tijdens evenementen blijft onze beveiliging op de achtergrond en treedt daadkrachtig op waar en wanneer het moet.

Mobiele Surveillance Alarmopvolging

Alarmopvolging wordt verzorgt door onze surveillanten, getraind om iedere situatie het hoofd te bieden.

Klaar voor een nieuwe uitdaging?

Wij zijn altijd op zoek naar nieuw talent

Beveiliging projecten

Onze klanten

 
 
geïnteresseerd in onze diensten?
vraag vrijblijvend een offerte aan